Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
22.02.2021
Spustili jsme nový e-shop
Právě jsme rozběhli nový e-shop. Po roční přestávce náš obchod pokračuje. Známý sortiment na známé adrese. Ať se Vám dobře nakupuje. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Cold brew classic
Co je Cold brew káva? Jedná se o způsob extrakce kávy za použití studené vody a velimi dlouhé doby extrakce. Nejlepších výsledků se dosahuje 12 - 24 ... číst celé
Cold brew gin tonic
Sluníčko už pomalu vystrkuje růžky a my pro vás máme jeden tip na zajímavý letní míchaný drink s vaší oblíbenou kávou. číst celé
Zobrazit všechny články
Buďte s námi v kontaktu!

Získejte vždy čerstvé informace o novinkách na mojeCaffe.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti AUTOBLU s.r.o., se sídlem Vyšehradská 1133/19, Lobzy, 326 00 Plzeň, IČ  03540863, zapsané u Krajského soudu v Plzni (spisová značka C 30377) (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Cold brew classic
Cold brew classic
Co je Cold brew káva? Jedná se o způsob extrakce kávy za použití studené vody a velimi dlouhé doby extrakce. Nejlepších výsledků se dosahuje 12 - 24 ... číst celé
Cold brew gin tonic
Cold brew gin tonic
Sluníčko už pomalu vystrkuje růžky a my pro vás máme jeden tip na zajímavý letní míchaný drink s vaší oblíbenou kávou. číst celé
Buďte s námi v kontaktu!
Získejte vždy čerstvé informace o novinkách na mojeCaffe.cz
Nejčtenější na blogu
Osobní vyzvednutí

Po telefonické domluvě si můžete objednávku vyzvednout na adrese:

Vyšehradská 19, 326 00 Plzeň

Kontakty
Logo
mojeCaffe.cz
Zákaznická podpora mojeCaffe.cz
Zákaznická podpora mojeCaffe.cz
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz